Ansøg om finansiering

Årsrapporter fra Danmarks Grønne Investeringsfond

Formålet med Danmarks Grønne Investeringsfond er at være med til at sikre finansiering af projekter, der fremmer den grønne omstilling i det danske samfund. Ifølge fondens politiske mandat skal disse projekter ligge inden for vedvarende energi, energibesparelser eller ressourceeffektivitet.

Danmarks Grønne Investeringsfond er etableret som en del af aftalen “Et grønnere Danmark” fra 2014 med en statsgaranteret låneramme på 2 mia. kr., som siden, med aftalen om ”Danmarks Grønne Fremtidsfond”, er udvidet til ialt 8 mia. kr., til medfinansiering af projekter.

Med aftalen om ”Danmarks Grønne Fremtidsfond” kan Danmarks Grønne Investeringsfond nu indgå i et styrket samarbejde med Vækstfonden, Danmarks Eksportkredit og Investeringsfonden for Udviklingslande for at sikre en sammenbundet finansieringsrejse, som kan tage grønne projekter fra idé til skalering, der kan skabe danske grønne arbejdspladser.

I vores rapporter på siden her kan du derfor læse mere om Danmarks Grønne Investeringsfonds finansielle resultat, samt hvordan vores aktiviteter understøtter vores formål med at fremme grøn omstilling i Danmark.