Ansøg om finansiering

Karriere i Danmarks Grønne Investeringsfond

I Danmarks Grønne Investeringsfond arbejder vi for et grønnere Danmark. Vi finansierer projekter, der fremmer den grønne omstilling, og vi arbejder for at bidrage til nedbringelse af CO2-udledningen i samfundet. Vi har en ambition om at udvikle de grønne virksomheder, som Danmark ikke må gå glip af.

Se ledige stillinger

Vi er en ansvarlig virksomhed med stor indsigt i klima- og miljøløsninger. På baggrund af denne teknisk grønne forståelse finansierer vi projekter med sund økonomi, der kan skaleres til at opnå endnu større grønne gevinster.

Vi gør grøn omstilling til god forretning, hvor vi bidrager til skabelse af danske arbejdspladser og vækst, der skal sikre et grønnere Danmark til gavn for os alle og kommende generationer.

I vores arbejde er det værdierne ambition, åbenhed og respekt, som er i fokus. I praksis betyder det, at vi stræber efter høje faglige standarder, at vi optræder imødekommende og fordomsfrit internt såvel som eksternt, og at vi fokuserer på at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig hørt og udvikler sig.

Danmarks Grønne Investeringsfond sekretariatsbetjenes af vores søsterorganisation Vækstfonden, som vi også fysisk deler hovedkontor med i Hellerup. Som ansøger vil man derfor kunne møde bl.a. Vækstfondens logo og platforme i et ansøgningsforløb.

 

Ledige stillinger

Her vil evt. ledige stillinger i Danmarks Grønne Investeringsfond fremgå. Såfremt der ingen ledige jobopslag er, eller de ikke matcher din profil, kan du også vælge at tilmelde dig vores jobagent.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.